Ook bloemen bestellen voor Allerheiligen ?

Op 10 oktober is het zover: de 25ste tiende oktober voor Floregineel! Wat een rollercoasteršŸ™ƒ! In 1996 opende ik mijn shop op 10 oktober! Met de hele familie zwoegden we om alles netjes en klaar te krijgen. Nu, zoveel jaren later en na weer wat zwoegen om alles in de plooi te krijgen na de verbouwing, begin ik aan mijn 25 ste jaar. Anders, bewuster en vol energie gaan we met veel zin bouwen aan de toekomst!

Wat wil ik graag?

Voor u als klant goed zorgen!

Dat betekent dat u best bestelt wat u nodig heeft, en dan kan ik exact voor u doen wat u graag wil!

Wat kunnen we voor u doen?

Bloemwerk op maat voor bedrijven en corporate Events.

Bloemwerk en decoratie voor uw huwelijk.

Bloemwerk bij verdriet en rouwen

Workshops en floraal advies

Gepubliceerd door Regine Motmans

I'm first of all a mother of 3 sons, Dennis, Jarne en Xander! Married with Dominic, and owner of Floregineel, my flower studio since 1996. Specialized in Weddings and Events! I am also Art Director for Fleuramour which because COVID-19 is canceled for 2020 .... Hopefully, we have a better chance to have a big party in 2021! And last but not least I am the Floral Business Connector for Thursd. Your online floral meetup spot! Thursd makes it all happen! It connects the whole flower industry! At Thursd you have a unique chance to showcase your products, portfolio, shop or company and we connect them in a transparent way.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: