Heerlijke PioenentijdšŸ„°

Normaal is dit de tijd van communies, de tijd van trouwers, allerlei events en feesten en iedereen is verzot op pioenen! Het is een heel klein knopje als ze vers gesneden is, maar dan bloeit ze open. Spectaculair! Het wordt een prachtige bloem…Honderden blaadjes en een omvang van 10 cm en meer… en de boeketjes hebben een ongelofelijke romance over zich… heerlijke pioenentijd… https://www.thursd.com/growers/my-peony-society

Gepubliceerd door Regine Motmans

I'm first of all a mother of 3 sons, Dennis, Jarne en Xander! Married with Dominic, and owner of Floregineel, my flower studio since 1996. Specialized in Weddings and Events! I am also Art Director for Fleuramour which because COVID-19 is canceled for 2020 .... Hopefully, we have a better chance to have a big party in 2021! And last but not least I am the Floral Business Connector for Thursd. Your online floral meetup spot! Thursd makes it all happen! It connects the whole flower industry! At Thursd you have a unique chance to showcase your products, portfolio, shop or company and we connect them in a transparent way.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: